Jenny Fogelberg, ägare till Fogel Mark & Trädgård, omfamnar digitala lösningar som SmartDok och Fortnox för att optimera sin verksamhet

Jenny Fogelberg, ägaren och operativa chefen för Fogel Mark & Trädgård AB, delar sin historia om att driva ett framgångsrikt landskaps- och trädgårdsföretag. Med 14 anställda och två års verksamhet i ryggen har Fogel Mark och Trädgård skapat ett gott rykte inom sin bransch.

Företaget, beläget i Sverige, erbjuder omfattande tjänster inom trädgård och landskapsarkitektur, både för privat och offentlig sektor. Jenny betonar att de är med sina kunder hela vägen: 

– Ibland anlägger vi bara, sedan vill kunden sköta själv, en del kunder vill att vi anlägger och sedan också hjälpa dem att sköta miljön. Så det är lite efter kundens önskemål, säger Jenny.

Med en passion för utomhusarbete och en talang för den konstnärliga sidan av landskapsarkitektur, uppskattar Jenny variationen i arbetsuppgifter och möjligheten att skapa hållbara miljöer för framtiden. Detta är värderingar som hon delar med sin personal och som håller teamet samman.