Känner du dig som Sussie när hon får in handskrivna tidrapporter från de anställda?

Starta videon och se hur Sussie känner.

Handskrivna tidrapporter kan ta orken från de flesta, inte minst de på ekonomiavdelningen.

Få saker stjäl så mycket energi som svårtydda och handskrivna tidssedlar. Dålig översikt och merarbete för både den som ska skriva ner sina timmar men också för den som ska hantera löner och fakturering.

Känner du igen dig i Sucka-och-skaka Sussies vardag? Då är det hög tid att ta tag i detta och få bättre kontroll, men framför allt en enklare och mer effektiv vardag.

Vad är lösningen?

Vi på SmartDok har lösningen för dig som vill arbeta mer effektivt. I vårt system har du full överblick över timmar och maskiner som används i projekten. SmartDok förenklar även lönehanteringen och faktureringsarbetet så att dina anställda får rätt lön och kunden rätt faktura.

SmartDok är rapporteringssystem där du samlar allt i en app. Du får tidrapportering, KMA-arbetet, maskindokumentation, materialhantering, dokument, kompetensöversikt, resursplanering med mera i ett system.

Läs mer om SmartDok och boka en demo på systemet här!