Grävmaskinisten Frank vill gräva, inte lägga tid på att rapportera

Vi känner alla igen oss. Istället för att ägna oss åt produktivt arbete lägger vi dyrbar tid på tidsregistrering, avvikelser och andra uppgifter från ledningen. Men det finns en lösning!

Röda Faran-Frank i videon hatar pappersarbetet. Han skriver ner timmar och avvikelser på lappar som har en trist tendens att försvinna när timmarna ska lämnas in. Detta resulterar i sin tur i brist på timmar på hans lön när det körs lön, vilket i sin tur leder till att Frank måste gå till administrationen för att klaga på lönen.

Hade bara Frank haft ett effektivt och användarvänligt digitalt system där han kunde registrera timmar via mobilen hade Frank besparat sig både tid och dålig stämning.

Vad är lösningen?

Vi på SmartDok har lösningen för dig som vill arbeta mer effektivt som chef. I vårt system har du full överblick över timmar och maskiner som används i projektet. SmartDok förenklar även löne- och faktureringsarbetet så att dina anställda får rätt lön. Ett korrekt fakturaunderlag kommer också att minska antalet klagomål och merarbete.

SmartDok är ett allt i en app-system, där du får tidsregistrering, KMA-system, maskinöversikt, produktöversikt, dokumentcenter, kompetensöversikt, resursplanerare med mera.

Läs mer om SmartDok och be om en demo på systemet här!