Starta det nya året med full kontroll på dokumentationen. Vi hjälper dig komma igång!

SmartDok används för närvarande av 3 000 små och stora byggföretag.

Våra duktiga medarbetare står redo att hjälpa dig komma igång med SmartDok, så att du får den allra bästa starten på 2022.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig komma igång med vår lösning, och inte minst ett mer förutsägbart 2022.

Varför köra igång med ett system redan nu?

Några anledningar till varför det kan vara klokt att komma igång med SmartDok idag, istället för att vänta till efter årsskiftet:

  • Använd tiden före årsskiftet för att lära känna systemet
  • Använd tiden innan årsskiftet till att ha upplärning
  • Ha hela underlaget för projektredovisning för 2022 på plats
  • När det nya året drar igång brukar det vara fullt tryck. Använd december istället för implementering för då har du bättre tid
  • Revisorer vill gärna ha samma system och rutiner under hela verksamhetsåret

Vår onboardingtjänst säkerställer att du snabbt kommer igång med SmartDok och upplever värde.

För byggbranschen handlar det om produktion och tiden man har för att sätta sig in i ett nytt system kan vara begränsad. Vi på SmartDok har löst det med en smart onboardingtjänst.

För att säkerställa att nya kunder hos SmartDok kommer igång med systemet och får höga förväntningar infriade, tar vi våra kunder genom en onboardingprocess som är skräddarsydd för kunderna och inte minst för den bransch vi verkar i.

Våra kunder bygger och skapar gärna, de vill därför lägga så lite tid som möjligt på administration och mer på produktion. Därför har vi anpassat onboardingen så att kunderna snabbt upplever värde utan att kompromissa med deras dagliga produktion.

Användning av maskinmodulen reducerar maskinskador med hjälp av god uppföljning, som leder till stora besparingar och inte minst enklare reklamationer mot leverantörer. Maskin- och servicemodulen är en typisk SmartDok-modul - intuitiv, enkel och tidsbesparande.

Morten Sandin till höger i bild hjälper våra kunder att optimera användandet av vårt system. Han har upplevt att många kunder gör stora besparingar med hjälp av SmartDok.