Låt årets sommarflört bli ett varaktigt och passionerat förhållande till vårt KMA-system

Drömmer du om ett användarvänlig KMA-system?

Vill du ha en semester där du slipper oroa dig för KMA-arbetet? En app där man kan se och registrera avvikelser, tillbud, kvalitetsavvikelser, Riskdedömningar, och också ha hela KMA-handboken tillhands. Gissa vilken app som har det.

Drömmer du om ett användarvänligt KMA-system? Då har vi den säkra sommarflörten åt dig! Kom igång i vårt KMA-system idag!

Sommaren kommer ofta med mer energi och lust att arbeta. Samtidigt vill vi ha en semester och tid för en paus i solen. Använd önskan att arbeta och mer energi för att göra KMA-arbetet till en bekväm historia.

Det finns ett ökande fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA) både från myndigheternas sida och i anbudsprocesser, men också internt i företaget. Ett digitalt system för enklare KMA gör ansvaret för anställdas säkerhet lättare och roligare att hantera.

Kan man bli kär i ett KMA-system? Förmodligen!

Fråga efter en demo på vårt KMA-system idag ♥

Unna dig en säker arbetsdag med vår KMA-app

Du kanske sitter i strandstolen just nu och undrar varför du ska välja vårt KMA-system? Ta ett riktigt djupdyk i mjukglassen, luta dig tillbaka och njut av dessa fyra argument:

  • Allt i en app! Få alla funktioner, på det användarvänliga sättet
  • Alla rutiner i byxfickan – via digital KMA-handbok
  • Registrering av olyckor, tillbud, kvalitetsavvikelser, förbättringsförslag etc. där och då
  • Riskbedömning med signering från varje enhet -bra smittskydd

Vad sägs om att överraska arbetarna med ett helt nytt KMA-system efter den gemensamma semestern?

Enklare vardag med KMA-systemet på mobilen

Fråga efter en demo av SmartDoks kompletta KMA-system för bygg- och anläggningsbranschen.

Vill du ha allt på plats i systemet innan vikarierna kommer?

De som fötts i en digital eran vill ofta hellre fylla i en checklista på sin mobil än med penna och papper. De är unga och behöver ofta diverse utbildningar. Planer för utbildning, checklistor för arbete, KMA-handbok etc. finns nu i SmartDok.

KMA kan vara kul

När du knäcker koden och ser systematiken för KMA-arbetet blir det spännande och det är mer meningsfullt att arbeta med KMA. Att arbeta bra med KMA gör arbetsplatsen attraktiv både för befintliga anställda och ny rekrytering.